Boot wrapping

Jouw boot laten wrappen met stevige en duurzame foliewrap 

Een boot is een prachtig bezit en je wilt dat deze er op zijn mooist uit ziet als je gaat varen.

Wil jij je boot in een andere kleur of een gedeelte een andere kleur, mooie belijning op de zijkant van je boot of de naam in prachtige letters op de boeg en achtersteven dan is wrapping een fantastische oplossing.

Onze hoogwaardige folie is verkrijgbaar in:

  • Matte
  • Hoogglans
  • Bedrukt
  • Carbon effect
  • En in alle mogelijke kleuren

Onze professionele wrap folie is speciaal ontwikkeld om te modelleren om rondingen, is waterbestendig en beschermd ook nog eens tegen krassen van bijvoorbeeld planten of lichte drijvende objecten. De folie kan later ook weer verwijderd worden om de originele kleur van de boot te herstellen.

Hoe werkt het wrappen van een boot?

Steiger en demontage

Om overal goed bij te kunnen en de rondingen van de boot goed te kunnen volgen moeten we bij grotere boten een steiger gebruiken.

De aanhechting van de wrap folie is even belangrijk op de plekken waar je het niet ziet als op de plekken waar je het wel ziet. Soms is het daarom nodig enkele onderdelen te demonteren.

Schoonmaken boot

Als je een folie aanbrengt op een vieze ondergrond zal deze niet of slecht hechten, daarom is een schone ondergrond één van de belangrijkste factoren in het aanbrengen van de wrap. Nu heb je natuurlijk je boot gewassen en deze lijkt schoon maar dat is het vaak niet.

Eén zandkorrel wordt al zichtbaar onder de folie en zelfs nieuwe boten hebben soms een beschermlaag waar de folie niet op hecht. Door de boot met speciale shampoo te behandelen zijn we in staat om de laatste kleine delen te verwijderen. Vervolgens wordt de boot weer gewassen om de eventueel wax of siliconen te verwijderen.

Afhankelijk van de grote van de boot zijn we een dag of meer bezig met voorbereiden, demontage en schoonmaken.

Folie aanbrengen

Na een perfecte voorbereiding is het tijd voor de folie. We positioneren de nieuwe wrap met magneten en tape op je boot. Met het gebruik van een rakel en een Föhn brengen we de wrapfolie aan. Bij het aanbrengen van folie ben je gezien de rondingen en hoeken op een boot afhankelijk van je föhn. We verwarmen het folie tot 40/50 graden en samen met de rakel levert dit een super strak resultaat op.

Afhankelijk van de grote en vorm van je boot zijn we ongeveer een week bezig met het aanbrengen. Voor een exacte inschatting en prijsopgaaf neem contact op.

Voorbeelden van boot wrapping door Crown of Sign

Voor en na wrapping

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
    Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.