Scooter wrapping

Je scooter in je favourite kleur(en) of design laten wrappen

Je wilt dat je scooter er niet uitziet als alle andere scooters? Dan is scooter wrapping de perfecte oplossing. De folie wordt met de föhn aangebracht en vormd zich perfect om de rondingen van de scooter en alle details, hoekjes en gaatjes worden meegenomen.

Onze hoogwaardige folie is verkrijgbaar in:

 • Matte
 • Hoogglans
 • Bedrukt
 • Carbon effect
 • En in alle mogelijke kleuren

Onze professionele wrap folie is speciaal ontwikkeld om te modelleren op rondingen en daarmee zeer geschikt voor scooters. Tevens kan deze folie ook weer eenvoudig verwijderd worden om de originele kleur te herstellen.

Hoe gaat scooter wrapping in zijn werk?

Demontage

Sommige onderdelen moeten we verwijderen voor het perfect aanbrengen van folie bijvoorbeeld lampen en lijsten. Ook  kunnen we sommige onderdelen beter wrappen als ze gedemonteerd zijn zoals o.a. spatborden en andere kappen.

Wat nodig is wordt vakkundig gedemonteerd en naderhand weer perfect teruggemonteerd.

Schoonmaken

Schoonmaken is het belangrijkste onderdeel voor het aanbrengen van folie. Elke zandkorrel of wat voor kleinigheid dan ook is zichtbaar onder de folie, dus het moet echt superschoon zijn.

Dit doen we door alles te wassen met een speciale shampoo die ook eventuele bescherm ende fabrieks lagen of wax lagen verwijderd voor een perfecte hechting van de folie.

Folie aanbrengen

Na het optimaal schoonmaken van de ondergrond is het tijd voor de folie. Dee wordt aangebracht met een föhn en ieder hoekje en gaatje wordt voorzien van folie.

Wanneer alles is voorzien van folie en alle onderdelen zijn weer gemonteerd is jouw scooter wrap klaar en is het tijd om hem er heerlijk mee rond te touren.

Voorbeelden van scooter wrapping door Crown of Sign

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

  Upload bestand (max 8MB):
  (jpg,jpeg,png,tiff,raw,psd,ai,svg,eps,pdf,gif,bmp,doc,doxc,txt)

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
  Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.