Bedrijfskleding bedrukken

Uw logo, huisstijl of slogan op perfecte wijze op uw kleding weergegeven. Duidelijk en opvallend!

Een passend logo en goed ontworpen huisstijl is belangrijk voor herkenbaarheid. Bedrijfskleding voorzien van een logo en/of slogan in de juiste kleuren is dan ook een goede raad. Zo straal je als bedrijf eenheid uit en zijn werknemers goed herkenbaar.

Wij weten precies wat daarvoor nodig is. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor meer informatie!

isg bedrukken bedrijfskleding met pers

Ontwerp

U heeft nog geen ontwerp voor uw logo of huisstijl, geen enkel probleem! Wij werken alles in detail voor u uit. In nauw overleg met uw wensen en voorkeuren. Het ontwerp passen wij desgewenst ook toe op visitekaartjes, briefpapier etc. Zo kunt u uw volledige aandacht richten op uw business.

Duidelijkheid

Duidelijkheid vóór alles. Te kleine letters of onduidelijke kleuren brengen de boodschap niet optimaal over. Complementaire kleuren en een goed leesbaar lettertype in de juiste grootte doet veel. Uiteraard zorgen wij voor een goed evenwicht tussen mooi en functioneel.

Opvallen

Een duidelijk en passend ontwerp voor uw bedrijfskleding is belangrijk. Maar de veiligheid verliezen wij ook niet uit het oog. Werkt u veel in het donker dan is het aan te raden opvallend gekleurde en reflecterende kleding te gebruiken als basis.  Zo valt uw personeel goed op wanneer er licht op de kleding valt.

Voorbeelden van bedrijfskleding bedrukken

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.