Erkend leerbedrijf

erkend leerbedrijf

De passie voor het vak doorgeven

Net zo goed als ik het voorrecht heb gehad om dit prachtige vak van reclamemontage te mogen leren, geef ik anderen ook graag die kans. Jarenlang gaf ik bij Avery (foliefabrikant) en intern bij de firma VinyTouch de kneepjes van het vak door aan startende collega’s / leerlingen. Dat doe ik nu in mijn eigen bedrijf graag weer!

Belangrijk naast het uitoefenen van mijn vak?
Studenten een mooie kans geven!

Ook nu binnen mijn eigen bedrijf geef ik studenten graag de kans het vak te leren. Dit geeft hen de mogelijkheid kennis en ervaring op te doen. Tijdens hun stageperiode leer ik ze het gehele traject: van de basisvaardigheden naar het meer ingewikkelde wrap-werk. Alles komt aan bod.

leerling folie wrap aanbrengen
leerling car wrapping

Starten vanaf de basis
Oefening baart kunst!

Vanaf het schoonmaken van de basis (wat is nou precies écht schoon voordat reclamemontage mogelijk is?) tot de afwerking en het naföhnen. Snijden langs en op een auto is natuurlijk best eng en risicovol. Maar oefening baart kunst en heb je de basis eenmaal in de vingers, dan kom je een heel eind.

Zie jij dit traject zitten?

Wil je graag meelopen en -leren in de wereld van foliemontage? Deins je niet terug om bij de basis te beginnen en ook de minder leuke dingen op te pakken?