Motor wrapping

Jouw motor laten wrappen in je favouriete kleuren?

Wil je je motor in een andere kleur, mooie striping erop, nummers, merk/sponsor logo’s  of een compleet persoonlijk en uniek design laten ontwerpen? Dan is motor wrapping een hele handige oplossing.

Zonder de originele laklaag te beschadigen kunnen wij met folie wrap de meest uiteenlopende designs op je motor maken. 

Onze hoogwaardige folie is verkrijgbaar in:

  • Matte
  • Hoogglans
  • Bedrukt
  • Carbon effect
  • En in alle mogelijke kleuren

Onze professionele wrap folie is speciaal ontwikkeld om te modelleren op rondingen en daarmee zeer geschikt voor allerlei motoren zoals racemotors, choppers, naked bikes, cafe racers, klassieke motoren, crossmotors, dirt bikes, quads, trikes, etc…

Hoe gaat motor wrapping in zijn werk?

Demontage

Sommige onderdelen en details van de motor moeten we verwijderen voor het perfect aanbrengen van folie. Ook  kunnen we sommige onderdelen beter wrappen als ze gedemonteerd zijn.

Wat nodig is wordt vakkundig gedemonteerd en naderhand weer perfect teruggemonteerd.

Schoonmaken

Het shoonmaken van de motor onderdelen die gewrapt moeten worden is het belangrijkste onderdeel voor het aanbrengen van folie. Iedere zandkorrel of vuiltje is zichtbaar onder de folie, dus het moet echt heel erg schoon zijn.

Dit doen we door alles te wassen met een speciale shampoo die ook beschermingslagen of waxlagen verwijderd voor een perfecte hechting van de folie.

Folie aanbrengen

Na het optimaal schoonmaken van de ondergrond is het tijd voor de folie. Deze wordt aangebracht met een föhn en ieder hoekje en gaatje wordt voorzien van folie.

Wanneer alles is voorzien van folie en alle onderdelen zijn weer gemonteerd dan is jouw motor gewrapt! Lekker de weg op waar iedereen de nieuwe look van je motor kan bewonderen.

Voorbeelden van motor wrapping door Crown of Sign

Voor en na wrapping

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
    Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.