Raambelettering

Uw ramen versieren Of ze juist efficiënt gebruiken als drager van uw reclameboodschap?

Raamfolie is een perfecte manier om uw reclameboodschap te laten zien zonder iets te hoeven verven, schilderen of borden te monteren aan muren.

De folie kan in allerlei verschillende kleuren en transparantie worden toegepast. Hierdoor zijn prachtige visuals op ramen te realiseren. Erg leuk om uw bedrijfsinterieur te voorzien van eigen branding en ramen naar buiten te voorzien van duidelijke reclameboodschap, slogan, bewegwijzering of andere informatie.

De folie is later ook weer eenvoudig te verwijderen wanneer dat nodig is.

 

Naar binnen of naar buiten kijken? Of juist niet?

One-way-vision

U kijkt graag naar buiten. Maar tegelijkertijd stelt u óók prijs stelt op uw privacy. U heeft dus liever geen inkijk uw woning of bedrijfspand in. Voor die situaties biedt One-way-vision de perfecte optie. Een folie die er voor zorgt dat er niet van buiten naar binnen gekeken kan worden. Maar u behoudt wel het zicht van binnen naar buiten!

One-way-vision is een geperforeerde folie, die bedrukt kan worden met iedere gewenste afbeelding. Deze folie brengen wij aan op uw beglazing en creëren zo dé oplossing voor eenrichtingsverkeer wat betreft de inkijk.

Over de folie kan nog een laminaatlaag aangebracht worden. Daarmee gaat de folie extra lang mee. Dus zeker de overweging waard bij uw beslissing.

Etsfolie

Met etsfolie, ook wel zandstraal folie genoemd, kunt u glaswanden (ramen en deuren) voorzien van anti-inkijk. Voor extra privacy waar dat gewenst is. Van beide kanten kunt u niet meer zien wat er aan de andere zijde gebeurt.

Naast het bieden van privacy, wordt etsfolie voor meer doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat mensen (of dieren) tegen een raam of deur op lopen. Of om op fraaie wijze een boodschap op glas aan te brengen. Een logo, ruimtenummer en/of naam uitgesneden uit etsfolie en op het glasvlak aangebracht. Subtiele fragmenten van de folie, terwijl u wel doorzicht houdt.

De folie is zoals aangegeven te bedrukken. Dus een afbeelding op de folie zonder dat u er doorheen kunt kijken? Ook dat is mogelijk!

Clear view

Clear view is een transparante folie waarop afbeeldingen geprint kunnen worden.

Hierdoor lijkt het net of de afbeelding in de beglazing zit. De gekleurde delen van de bedrukte folie blijven doorzichtig. Wanneer er licht doorschijnt, ontstaat een fraaie gloed in de ruimte achter het glas.

Raambelettering door Crown of Sign

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Upload bestand (max 8MB):
    (jpg,jpeg,png,tiff,raw,psd,ai,svg,eps,pdf,gif,bmp,doc,doxc,txt)

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
    Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.