Over Ons

Sign & Promotions
Theraldy van Haaff

Theraldy
Reclamemontage specialist

Als voormalig Avery Specialist Trainer/Installer, met veel hart voor mijn vak in de reclamebelettering en natuurlijk met veel ervaring (ook wel specialist genoemd) ben ik, Theraldy Roest – van Haaff, per 1 mei 2017 de onderneming Crown of Sign Applications gestart.

Met een opleiding als Graveur, gevolgd aan de Vakschool voor edelsmeden en fijne technieken te Schoonhoven, ben ik mijn carrière begonnen. Dit vak staat heel dicht bij het vak wat ik inmiddels al 20 jaar uitoefen. Uiteindelijk zijn het vakken met veel handwerk en precisie. Waar ik heel erg trots op ben.

geen afbeelding

Nicole
Signspecialist

Meer info volgt snel…

 

Michel Roest

Michel
Promotie & bedrukking

6 Jaar geleden kwam ik in aanraking met dit fascinerende vak, die door Theraldy wordt uitgevoerd. Al gauw kwam ik er achter dat kleding drukken en alle randproducten die er inmiddels bij zijn gekomen echt heel leuk en interessant zijn. Met een beetje initiatief ben ik me twee jaar geleden gaan verdiepen in de promotie materialen en de mogelijkheden die deze te bieden hebben.

Mooie dingen maken hoort bij dit bedrijf en samen met Theraldy en Nicole werk ik twee dagen in de week mee. Telefoontjes, mailtjes, logo’s plakken en de promotie artikelen pak ik op, zodat we een breed assortiment kunnen aanbieden met hoge kwaliteit en vooral service! 

Ervaring met de volgende specialisaties

 • Car-wrapping 100% 100%
 • Reclamemontage / huisstijl 98% 98%
 • Illustrator / Photoshop 95% 95%
 • Interieur folie 93% 93%
 • Opleiden / trainen 90% 90%
 • Gevel reclame 87% 87%
 • Air-tex / behangen 69% 69%
kantoor crown of sign
crown of promotions
 • Kleding bedrukken 85% 85%
 • Promotiemateriaal 77% 77%
theraldy

Historie van ons bedrijf

Na 13,5 jaar, bij het hoog aangeschreven VinyTouch Reclamemontage B.V. gewerkt te hebben, zet ik die passie voort. De passie die ik ooit overgedragen heb gekregen van mijn leermeesters. Met het oog op hoge kwaliteit folie montage, projectmanagement, ervaring in car-wrapping, striping, blinderen, huisstijlen inclusief schadeherstel, trainingen en demonstraties geven aan uw klanten.

Ons motto: alles komt goed!

Van vliegtuig tot fiets, van gevel tot bordje, enkele stuks of grote aantallen, het maakt niets uit. Alles wordt met de grootste zorg behandeld

Flexibiliteit vóórop

Met flexibiliteit voorop kan ik vanuit centraal Nederland gemakkelijk alle delen van het land bereiken.

bedrijfshal met ruimte voor de toekomst

Op 1 december 2019 heb ik de keuze gemaakt om mijn bedrijf uit te breiden in de vorm van een bedrijfshal aan de Koedijkerweg.
Door aanhoudende groei moest ik al snel op zoek naar iets groters. De keuze is uiteindelijk gevallen op de Talmastraat 10B in Nijkerkerveen. Deze locatie biedt ruimte voor het uitvoeren van car wraps en andere prachtige projecten. Zoals materiaalvoorbereidingen (incl. de snijplotter), kleding bedrukken, etc. Hier kan ik mijn passie voort zetten.
Een mooie verdieping geeft mij de kans om de werkzaamheden gescheiden uit te voeren en kan ik het grondoppervlak optimaal benutten.

crown of sign printer
werkplaats crown of sign
crown of sign hal trap

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

  Upload bestand (max 8MB):
  (jpg,jpeg,png,tiff,raw,psd,ai,svg,eps,pdf,gif,bmp,doc,doxc,txt)

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
  Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.