Car wrapping

Maak je auto bijzonder met car wrapping

Heb je een auto gekocht waarvan de lak bescherming verdient, is die ene speciale auto niet in de kleur die je mooi vindt? Of wil je je graag onderscheiden met een speciaal design. dan is car wrappen de oplossing.

Veelzijdig

Een car wrap is niet alleen mooi, maar het beschermd de originele lak van je auto ook tegen krassen, steenslag en verkleuring.

Onze hoogwaardige folie is verkrijgbaar in:

 • Matte
 • Hoogglans
 • Bedrukt
 • Carbon effect
 • En in alle mogelijke kleuren

Onze professionele wrap folie is speciaal ontwikkeld om rond een auto te modelleren. Tevens kan deze ook weer verwijderd worden om de originele kleur te herstellen.

Hoe gaat car wrapping in zijn werk?

onderdelen demontage folie aanbrengen

Demontage

Om overal goed bij te kunnen en de rondingen van de auto goed te kunnen volgen moeten we toch een aantal dingen demonteren. Denk hierbij aan de het volgende:

 • Spiegels
 • Handgrepen
 • Antenne
 • Velgen
 • Dakrails
 • Koplampen
 • Achterlichten

De aanhechting van de wrap folie is even belangrijk op de plekken waar je het niet ziet als op de plekken waar je het wel ziet.

Als je een folie aanbrengt op een vieze ondergrond zal deze niet of slecht hechten. En daarom…

schoonmaken ondergrond voor car wrapping

Schoonmaken

Een schone ondergrond is een van de belangrijkste factoren in het aanbrengen van je wrap. Nu heb je natuurlijk je auto gewassen bij ons gebracht. En al lijkt het je auto schoon, dat is ie vaak niet.

Een hele schone auto

Maar dan ook echt schoon! Eén zandkorrel wordt al zichtbaar onder de folie en zelfs nieuwe auto’s hebben een beschermlaag waar de folie niet op hecht. Door de auto met speciale shampoo te behandelen zijn we in staat om de laatste kleine delen te verwijderen. Vervolgens wordt de auto weer gewassen om de eventueel wax of siliconen te verwijderen.

We zijn ongeveer een dag bezig met demontage en schoonmaken.

aanbrengen folie rakeltechniek

Folie aanbrengen

Dan is het eindelijk tijd voor de folie. We positioneren je nieuwe carwrap met magneten en tape op je auto. Met het gebruik van een rakel en een Föhn brengen we de wrapfolie aan. Bij het aanbrengen van wrapfolie ben je gezien de rondingen en hoeken op een auto afhankelijk van je föhn. We verwarmen het folie tot 40/50 graden en samen met de rakel levert dit een super strak resultaat op.

Afhankelijk van de grote en vorm van je auto zijn we ongeveer een week bezig met het aanbrengen. Voor een exacte inschatting en prijsopgaaf neem contact op.

aanbrengen folie rakeltechniek

Afwerking

Met de afwerking van je werk, bepaal je de kwaliteit en het verschil in ervaring. Deze handeling maakt je product, zowel met snijden als met nabewerken.

Rechte lijnen snijden en de positie van het mes, kunnen bijdragen aan het zichtbaar zijn van de ondergrond en hoe strak deze lijnen worden.

Elke folie heeft een herinnering en zal hoe dan ook terug willen gaan naar zijn/haar oude staat, waarin deze geleverd is. Wanneer een folie verstrekt is in een profiel, bij randen van een bumper of spiegel, zal deze niet meteen zichtbaar krimpen, maar ondertussen is er een proces aan de gang die de folie naar zijn oude vorm terug wil brengen. Door na te verwarmen kunnen we deze herinnering er uit halen en zorgen dat de folie op de juiste plek blijft zitten.Wij gebruiken altijd een thermometer om de juiste temperatuur te kunnen meten (ca. 90 – 100 graden).

 

Voorbeelden van car wrapping door Crown of Sign

Voor en na wrapping

Paardentrailer wrapping

Autostoelen

Auto interieur wrapping

Pick-up truck wrapping

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
  Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.