Striping

Strakke striping voor een extra sportieve uitstraling

Een klein detail in lijnenspel voor extra accent? Bepaalde onderdelen beter laten uitkomen? Dat maakt een saai voertuig sprekend!

Bij het monteren van rechte lijnen komt meer kijken dan u denkt. Zo is het aanbrengen van een lijn over een 3-dimensionale ondergrond best lastig. Het resultaat moet immers ‘strak’ zijn, zonder bochten of verschuivingen.

Door met tape de juiste lijn uit te zetten en vooral te kijken op afstand, maken wij de perfecte lijn die visueel perfect aansluit op uw eigen voertuig!

De meeste stripings lopen over een dak, motorkap of achterklep. Crown of Sign gaat net een streepje verder. Ook bumpers en grillen voorzien wij van de gewenste striping. Zo lopen de strepen als een “rode lijn” van voor naar achter over het gehele voertuig heen.

Het totaalplaatje kloppend maken. Dat is ons motto!

Zoals bij iedere bestickering is de kleurkeuze onbeperkt. Niets is bij ons onmogelijk, mits de folie maar voor 3-dimensionaal geschikt is. Zeker als je “all the way” gaat, is het belangrijk dat er delen verstrekt kunnen worden.

Van witte of zwarte strepen, tot knal roze, de keuze is reuze!

Voorbeelden van striping door Crown of Sign

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Upload bestand (max 8MB):
    (jpg,jpeg,png,tiff,raw,psd,ai,svg,eps,pdf,gif,bmp,doc,doxc,txt)

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
    Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.