Smoken

Smoken betekent eigenlijk gewoonweg; “het donker maken van uw lampen”.

Het aanzicht van uw auto met donkere lampen is echt een eye-catcher en bij het weg rijden zijn uw lampen nog steeds duidelijk zichtbaar!

Maar smoken heeft nog meer voordelen, naast het mooi maken van uw auto. De folie geeft een extra laag, waardoor bijvoorbeeld steentjes geen schade kunnen aanrichten aan uw lampen. Eigenlijk een win, win situatie dus.

Er is uiteindelijk wel een aanpassing gedaan aan de lampen en ook al wordt het gedogen, er kan altijd een rechtsambtenaar zijn die het niet tolereert. Op eigen risico is het dus wel een beetje.

Over het smoken van uw verlichting

Specialistisch werk

Het smoken van uw lichten lijkt heel erg op het blinderen van uw ramen. Er zit alleen één groot verschil in. Bij het blinderen van uw ramen, krimpt de folie, maar bij het smoken verstrekken we de folie daar waar nodig is.

Hoogwaardige kwaliteit

Crown of Sign gebruikt uitsluitend producten waar we achter staan en waarvan we weten dat we er voor langere tijd garantie op kunnen geven. Dat geldt voor elk aspect binnen de reclamemontage, dus ook bij het smoken.

Zichtbaarheid

Bij het smoken houden we er rekening mee dat de lichtdoorlatendheid altijd in orde is voor op de weg. Immers, uw veiligheid staat voor ons altijd voorop!

Voorbeelden van smoken door Crown of Sign

Voor en na smoken

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
    Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.