Services

Onze diensten

Speciale service
voor al onze klanten

Idee

 • Samen kijken we naar de mogelijkheden en de beste oplossing.

Concept

 • Uitwerken van ideeën en concepten met zo nodig digitale voorbeelden.

Ontwerp

 • Uiteindelijk digitaal ontwerp maken met evtentueel een proef(druk).

Realisatie

 • Realisatie van gemaakte of aangeleverde ontwerpen of concepten.

Levering

 • We regelen alles, van benodigde materialen tot aflevering op locatie.

Montage

 • Voor alle applicaties en producten is montage op locatie mogelijk.

Garantie

 • Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en leveren garantie op ons werk.

Gewoon lekker persoonlijk en advies op maat

Een toegankelijke partner die de tijd neemt voor klanten, dat is wat wij voor onze klanten willen zijn. Persoonlijk, advies op maat en meedenken voor het beste eindresultaat.

IDEE

Een idee is er altijd, maar de realisatie is het lastigste onderdeel. Samen met u, kunnen we ideeën bespreken op locatie, thuis, telefoon of hier bij ons op kantoor. Kunt u geen oppas regelen of niet weg van de zaak, we komen graag bij u! We werken de ideeën uit en maken voor u een mooi betaalbaar concept.

CONCEPT

Een ruwe schets en het uitwerken van ideeën zijn leuk, maar ook intensief. Graag sparren wij met u, wat uw doel is, waar u heen wilt en wat te realiseren is. We maken een grove schatting van het kostenplaatje en nemen uw budget hierin mee.

ONTWERP

Als alles duidelijk is voor beide partijen, gaan wij aan de slag met ca. twee ontwerpen. Om te kijken of we op de goede weg zitten betreffende het plaatje wat u in het hoofd heeft. We kunnen ontwerpen aanpassen, zodat voor u het perfecte plaatje uiteindelijk zal ontstaan.

Realisatie

Tijdens alle voorgaande trajecten hebben we uiteraard gekenen naar de uitvoering en heeft u van ons een definitieve prijsopgave gekregen. Tijd om aan de slag te gaan en het 2D idee om te zetten in een 3D werkelijkheid. Dit kan voor alle ondergronden en groottes gerealiseerd worden. Afspraken en data worden in de agenda gezet en de productie zal gestart worden. 

Levering

Elke levering kan anders zijn. We doen ons uiterste best om de meeste leveringen met een week de deur uit te hebben, maar helaas door alle grondstof problemen komen we er soms niet onderuit om de levering iets op te schuiven. Gelukkig gaan de tijden weer de goede kant op, waardoor we bijna geen problemen meer ondervinden.

Montage

Onder montage verstaan we ook wel vaak het bestickeren van de ondergrond zoals we deze hebben afgesproken. We doen ons best om deze met twee weken te realiseren. Soms kan het eerder, maar helaas kan het ook wel eens langer duren. Het monteren van folies staat beschreven onder het kopje Carwrapping en is erg leuk om te lezen waar de tijd nu eigenlijk in gaat zitten.

Garantie

Crown of sign Applications staat bekend om de garantie die we geven. Service en garantie staan bij ons boven aan de ladder en daarom geven we ook geen tijdslimiet aan de garantie bepalingen.

Lees meer op de pagina Garantie

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

  Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
  Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.