Keuken wrappen

Keuken laten wrappen voor een compleet andere look

Geen nieuwe keuken maar wel een nieuwe look? Of zijn de keukenkastjes bekrast, niet mooi meer of wil je gewoon een andere uitstraling van je keuken? Dan is je keuken wrappen een perfecte oplossing. Je keukenkastjes wrappen, keukendeurtjes wrappen, keukenlades wrappen, alles is mogelijk.

Vaak wordt alleen de buitenkant gedaan maar zowel de binnenzijde als de buitenzijde kan voorzien worden van duurzame folie, waardoor je geen kleurverschillen ziet tussen binnenkant, randen en buitenkant van keukendeurtjes. Elke kleur is mogelijk zodat deze goed aansluit bij de rest van je interier.

De montage is een schoon proces zonder droogtijd, afplakken en schuren. Na het ontvetten kunnen we direct aan de slag.

Wij bereiden deze klussen altijd zorgvuldig voor en snijden de stroken reeds op maat op de zaak, waardoor de tijd bij u al gereduceerd kan worden. Al blijft het wrappen van keuken een intensieve klus.

Het oude beslag (handvaten) worden zorgvuldig verwijderd voor het wrappen en netjes teruggezet na het aanbrengen van de folie. Ook kan er natuurlijk gekozen worden voor nieuw beslag, deze kunnen we dan direct voor u monteren.

keuken wrappen donker door Crown of Sign mooi eindresultaat

Keuken prachtig eindresultaat na aanbrengen folie

Voorbeelden van keuken wrappen

Contact
opnemen

Bel ons op bovenstaand telefoonnummer voor meer informatie. Wanneer we  even niet bereikbaar zijn stuur dan een whatsapp bericht, een e-mail of gebruik het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

    Deze website is beveiligd met reCAPTCHA.
    Hierbij zijn de Privacy Policy en Terms of Service van Google van toepassing.